Чи треба дарувати щось на Хелловін?

У ніч з 31 жовтня на 1 листопада у всьому світі відзначатиметься Хелловін – “найстрашніше” свято року. На Батьківщині свята подарунки цього дня робити не прийнято. Але замість подарунків там заведені такі звичаї:

  1. Всіх вбраних діток запрошують в замок Уорвік. Там влаштовують виставу з величезною бомбою з цукерок, яка вибухає на висоті 250 метрів від землі, а діти насолоджуються солодким дощем;
  2. Традиційно влаштовуються ворожіння на багатті. У вогонь кидають камінчики, горішки, яблучну шкірку, потім розглядають фігуру або букву що утворилася і розшифровують її значення. Вважається, букви означають ім’я другої половини;
  3. Місто на одну осінню ніч перетворюється в царство нечистої сили. Всі вулиці, магазини, будинки декоруються гарбузами, опудалами, привидами та іншими елементами, від яких мурашки по тілу.

Тож якщо і дарувати якийсь подарунок, то це має бути щось більш тематичне, ніж потрібне. В Україні, зазвичай, дарують невеликі подарунки, пов’язані якимось чином зі святом і страхами, що літають навколо святкуючих. Це можуть бути:

Тематичні чашки з наповненням. Можна обрати помаранчеву чашку як символ гарбуза – короля свята. Також Ви можете зробити більш персональний подарунок, замовивши друк потрібного зображення на чашці.

Магніти та брелоки. Варіант підійде тим, кому потрібно зробити багато подарунків. Наприклад, як корпоративний подарунок – дуже класне рішенняж

Добірка фільмів жахів. Подарунок, який чудово підійде поціновувачам жанру триллеру/жахів, головне – підійти до вибору фільмів відповідально, щоб вони точно сподобалися.

Солодощі. Ідеально підходить для дітей чи друзів ласунів. Перед святом на полицях магазинів з’являється безліч насолод у привабливих упаковках на Хелловін.

Солодкі подарунки. Ви можете зробити гарну упаковку для солодощів самостійно, або навіть спекти печиво або гарбузовий пиріг. Такий варіант подарунка виявиться оригінальнішим, ніж звичайні цукерки, адже він буде зроблений з своїми руками.

Жодного разу нікому не дарували щось на День Всіх Святих? Обов’язково спробуйте зробити це. Позитивні емоції вам будуть гарантовані!